Archiv Prosinec 2016

Vrátit se na dobrou cestu

"Nevadí, jestli jsme někdy v tomto roce sešli z dobré cesty, pokud jsme se na ni dokázali vrátit." (P. Vojtěch Kodet) Převzato z facebookového profilu časopisu IN!

Buď klidný...

"Buď klidný, Bůh to má na starost:" Převzato z facebookového profilu "Vždy s Bohem"

Nepovedený plán A

"Pokud plán A nefunguje,nezoufej,abeceda má ještě dalších 25 písmen." Převzato z facebookového profilu časopisu IN!

Buď mi vodou

Ježíši, jedné ženě ze Samařska jsi zaslibil, že jí dáš vodu, která se v ní stane tryskajícím pramenem. Pak už nebude muset čerpat vodu. Už nebude mít žízeň. Ježíši, někdy se cítím vyprahlý. Nemám představu, jak uspořádat svůj život. Tehdy toužím po…

Buď trpělivý

"Buď trpělivý, Bůh s tebou ještě neskončil." Převzato z facebookového profilu "Vždy s Bohem"

Kristus mi dává sílu

"Pomoz mi, Otče, abych viděl své možnosti místo omezení. Pomoz mi růst v člověka, jakým mám dle tvého povolání být." Ke všemu mám sílu, Kristus mi ji dává. ‭‭(Filipským‬ ‭4:13‬) Převzato z facebookového profilu "Vždy s Bohem"

Důvěřuj, i když se ti nechce

Důvěřuj v Hospodina, buď silný,ať se vzmuží tvé srdce,doufej v Hospodina. (Žl 27, 14) Bůh nás povzbuzuje a pomáhá nám, abychom se přemáhali a jednali dobře, i když se nám nechce.

Bděte!

Když takhle po náročném dni, když se zdá, že je snad úplně všechno nějak špatně, večer v breviáři čtete: "Bratři, vydržte všechno trpělivě až do té doby, kdy přijde Pán. Podívejte se na rolníka, jak čeká na drahocennou úrodu! Čeká na ni trpělivě, až…